2015 | "הכנסת תצביע על עקיפת הממונה על ההגבלים". הרבה לפני ההפיכה המשטרית, נתניהו הפגין את אותו דפוס ביחס לשימור מונופול הגז: אף שומר סף לא יעצור אותו.
2016 | "טרור באיסטנבול". פיגוע קטלני בשדה התעופה אטאטורק בטורקיה. 28 הרוגים ויותר מ-60 פצועים.
2017 | "תקוע בעזה: אף מדינה לא רוצה את הנייה. ראש הלשכה המדינית החדש תיכנן לעזוב את הרצועה ולעבור לתנאי פאר בקטאר. אבל רגע לפני המעבר, הנסיכות גירשה את נציגי חמאס משטחה. גם מצרים אינה מוכנה לקבל אותו, ואת הזמנת איראן דחו בחמאס. כך נותר חמאס משותק".
סעודיה, מצרים ומדינות המפרץ הפרסי מאיימות על קטאר בשל תמיכתה בטרור והיא מודיעה להנייה שהוא אישיות אינה רצויה. "וכך בהעדר תמיכה, ונוכח מצוקה גוברת מבית, מיטלטלת הרצועה ממשבר אחד למשנהו. עד כדי כך הגיעו מים (ובעצם החשמל) עד נפש שבחמאס מוכנים אפילו לשקול להניף דגל לבן ולמסור את המפתחות לידי מוחמד דחלאן", כותבים ב"ישראל היום" ומוסיפים כי "הדילמה לפתחה של ישראל" אם "להדק את טבעת החנק על חמאס". נתניהו, מסיבותיו, בחר לקרב את קטאר ולבקש ממנה שתציל את חמאס מהתמוטטות.
2018 | "שובו של הבוס. מאז שהחשדות נגדו נחשפו, היה נדמה שדוד ביטן, אחד האנשים הכי חזקים במדינה - פשוט נעלם. אלא שבשבועות האחרונים, כאילו אין חקירות ופרסומים על המלצה לכתב אישום - החייל מס' 1 של נתניהו חוזר לבחוש בפוליטיקה, ובענק". ביטן, שעסקאות השוחד שלו צולמו ותועדו, לא פרש גם אחרי הגשת כתב אישום ופתיחת משפטו, ומכהן כיו"ר ועדת הכלכלה בכנסת ה-25.
2018 | "סודות ושקלים. בשנים האחרונות זו שלומית ברנע פרגו, שצריכה להתמודד עם הדרישות של הזוג נתניהו והיא לא תמיד עומדת בלחץ. לקודמיה בתפקיד היה הרבה יותר קל".
2020 | משבר הקורונה: "אדלשטיין קרא להגביל שנית אירועים; מומחים: איבדנו שליטה במגיפה".
2021 | "ביידן: איראן לא תשיג נשק גרעיני במשמרת שלי".
2022 | "אות חיים משבי חמאס בעזה. שבע שנים אחרי שחצה את הגבול ונכנס לרצועה, פרסם אתמול חמאס תיעוד של השבוי הישראלי הישאם א-סייד כשהוא עם מסכת חמצן ובמצב רפואי ירוד". עברו עוד שלוש שנים עד ששוחרר בפברואר 2025.
2023 | המפכ"ל לשעבר אלשיך: "לא האמנו שנתניהו לא יתפטר לאחר שיוגש נגדו כתב אישום". אולמרט התפטר רק אחרי ששותפיו לממשלה הציבו לו אולטימטום, מי חשבתם שידרוש מנתניהו להתפטר?









