29.07.2016 מה שנשאר להם מהציפורניים את מי משרת "ידיעות אחרונות" כשהוא יוצא למתקפה חזיתית על תאגיד הענק יוניליוור? | מה כואב לאלי ציפורי? | ומה לא מספרים לנו על אפריקה? שוקי טאוסיג
27.07.2016 לחצים פסיכיים מאחורי הקלעים של תחקירי המזון ב"עושות חשבון" • לינוי בר-גפן כתב "העין השביעית"
27.07.2016 הסחות דעת ושקרים אחרים כיצד עובדת מכונת התקשורת של תעשיית המזון • שוקי טאוסיג כתב "העין השביעית"
27.07.2016 כיצד מאכילים אתכם עיתונאים מספרים כיצד מעצבת תעשיית המזון את השיח התקשורתי בנושאים הכי קרובים לפה ולכיס שלנו • קולות מכנס הון-מזון-עיתון איתמר ב"ז
05.05.2016 קוקה-קולה לא רוצה שתקראו לה שמנה המקום שבו נפגשים המאבק ברזון קיצוני ודימוי גוף מזיק עם האינטרסים של תאגידי הג'אנק-פוד קלרטה טרגר
29.07.2013 מה הם שמים לנו בטלוויזיה? "תחקיר הטחינה" הראוי של "כלבוטק" נפל קורבן לתרבות הטלוויזיונית הצווחנית, שבאופן אירוני, "כלבוטק" ורפי גינת עצמם נמנים עם מעצביה אביב לביא
21.07.2013 כלב אזרחי הארגונים למען בעלי-החיים יכולים לראות במכתב הווטרינר הראשי אות כבוד: הם הצליחו לחדור לא רק אל מעבר לקווי התעשייה, אלא גם לתוך התודעה אביב לביא
23.02.2012 כאבם של עובדי מפעלי הטונה התמקדות של סיקור שוק העבודה במימד האנושי מחמיצה לפחות חצי מהסיפור המלא אסף צימרינג