המדור מציג סקירה קצרה של כותרות שלוש המהדורות המרכזיות של ערוצי החדשות: כאן 11, קשת 12 ורשת 13, ואת הכותרות עצמן. בנוסף, מוצגות כותרות ערוץ 14, המנצל את הנראות של פורמט חדשותי כדי להטמיע בשיח הציבורי חדשות כזב ותעמולה ממשלתית.

הכותרת הראשית: כאן 11 הציבו את החטופים בראש סדר היום הציבורי. בחדשות 12 ו-13 בחרו לפתוח בכותרת על הטיול שערך דובר צה"ל לכתבים שלהם בסוריה, כביכול היה זה האירוע החשוב ביותר שהתרחש אתמול. בערוץ 14 פתחו בכותרת על יום העדות השני של נתניהו במשפטו הפלילי. שום הפתעות בגזרה זו.

החטופים: שוב החטופים נעלמו מכותרות המהדורה של ערוץ 14, אחרי שלתקופה קצרה החליט נתניהו לעסוק בעניינם. כעת תשומת הלב של הערוץ ופטרונו מוקדשת לקמפיין ההימלטות מהרשעה.

בכאן 11 ובחדשות 12 מדווחים על עסקה "מוגבלת" או "חלקית" לשחרור מספר קטן של חטופים. בחדשות 12 הכותרת מוסיפה גם כי הורי חטופים הביעו דאגה בפגישה עם שר הביטחון כ"ץ (זה לעולם לא יישמע טבעי) מכך שחטופים יישארו בשבי. בחדשות 13, לעומת זאת, מדגישים את עמדת הממשלה המנסה לשכנע כי העסקה שעל הפרק היא לשחרור כלל החטופים: שר הביטחון אומר ש"יש סיכוי להשבת כל החטופים" ו"ישראל" מכחישה "שקיבלו רשימות חטופים שישוחררו".

עוד בחדשות 12: כותרת על ראיון עם מורן סטלה ינאי, חטופה משוחררת, על השבי ועל ההתמודדות שלאחריו.

עדות נתניהו: בכאן 11 מקדישים את הכותרת לקו ההגנה של נתניהו ומדווחים כי תקף את החוקרים. בחדשות 12 ו-13 לא שיתפו פעולה באופן מלא עם ההצגה של נתניהו ודיווחו בכותרות על הנושאים שעלו בעדות: הקשר עם הזוג אלוביץ' וההוראות שניתנו לשר דאז גלעד ארדן. בערוץ 14 פשוט מוציאים ככותרת את הציטוט של נתניהו: "הם לא מחפשים את האמת". לא נראה שמישהו שם קלט את האירוניה שבשידור כותרת כזו בערוץ תעמולה פוליטי.

לא מיוחד ולא ראשון: כל הכתבים הצבאיים בכל המהדורות טיילו בסוריה עם כוחות צה"ל ובכל זאת כל מהדורה טוענת לתיעוד "מיוחד" או "ראשון" משלה.

המלחמה בעזה: מגיעה לכותרות של שתי מהדורות בלבד, המציגות את הפער בין חדשות לתעמולה. בחדשות 12 מדווחים בכותרת על חיסול מחבל נוח'בה מהאוויר ועל 4 רקטות שנורו אתמול מעזה. בערוץ 14 מדווחים בכותרת על ה"כתישה ברצועה" ומהללים מחיקת שכונות שלמות בעזה. כנראה החמיצו שם את הירי לישראל, כמו גם חדשות 13 וכאן 11 שלא מצאו לנכון לדווח על כך בכותרותיהן.

ההפיכה המשטרית: חדשות 13 היא המהדורה היחידה שדיווחה בכותרות על האישור במליאה של ההצעה הסמלית להדחת היועמ"שית ועל האיום של השר לוין לפיו בלי הסכמה על נשיא לעליון הוא יקדם את חוקי המהפכה (כאילו הוא צריך תירוץ). בערוץ 14 מקדישים כותרת, בנוהל, להסתה נגד המתנגדים למדיניות הממשלה.

נתניהו וחברים: בכאן 11 מדווחים בכותרת על זווית ביזארית של פרשת פלדשטיין-נתניהו: עופר וינטר, התא"ל הפורש השרוי בונדטה נגד הצבא, ביקר במעצר באמתלת שווא את דובר נתניהו אלי פלדשטיין. כותרת נוספת מציגה תחקיר מיוחד של יפעת גליק על מפכ"ל המשטרה דני לוי ("האמירות הבעייתיות, טענות לשינוי נתונים והקשר החריג לשר בן גביר").

בחדשות 12 מדווחים בכותרת כי בקואליציה מודים לראשונה שאין בכוונתם להקים ועדת חקירה ממלכתית למחדל ה-7 באוקטובר. כותרת נוספת מדווחת על השתוללות חדשה בכביש של השר בן גביר. שכחו לציין כי הסיבה לעבירות התנועה החמורות שביצע הייתה להספיק להגיע להצטלם מחוץ לאולם בית המשפט של נתניהו לפני תחילת עדותו. לעדות עצמה, אגב, הוא לא נשאר.

עושים לביתם: בחדשות 12 מקדישים כותרת ל"מחקר חדש" על קשר בין שומן לאלצהיימר. מוזר: במהדורת 12 לא נוהגים בשגרה לפרסם כותרות על מחקרים רפואיים למרות שמחקרים אין-ספור מתפרסמים כל העת; המחקר הספציפי הזה כבר לא לגמרי חדש, הוא קטן יחסית ורק לפני מספר חודשים התפרסם מחקר בינלאומי גדול הרבה יותר באותו נושא ועוד בהובלת ישראליות. אז מה בכל עומד מאחורי ההחלטה להבליט את הנושא? התשובה העצובה: קידום זריקות הרזייה. אם לקשת, הבעלים של חדשות 12, יש כאן אינטרס עסקי ספציפי, הרי שהוא לא זכה לגילוי נאות.

קמפיין סמוי בכאן 11: האם בתאגיד החליטו להיאבק בסגירתו על-ידי נתניהו באמצעות הקדשת כותרת יומית במהדורה המרכזית לתשבחות עצמיות? שלשום היתה זו כותרת מוזרה על ביבי שציטט מ"קופה ראשית" בעדותו, לפני כן היו אלה ידיעות על הסדרה "טהרן" וכעת: "בן הארבע שסובל מעיוורון ומעריץ את שדרני כאן רשת ב'" (אריה גולן, אם תהיתם).

קרינג': בחדשות 13 מקדישים כותרת ל"טרנד מטיקטוק: בנות ה-10 שמתאפרות כמו מבוגרות". אם חשבתם שמדובר בניסיון למכור מוצרי איפור במסווה של ביקורת חברתית, טעיתם. באייטם אין טיפה של ביקורת חברתית.

לוגו חדשות כאן 11

המגעים לעסקת חטופים - מגעים לעסקה מוגבלת שתכלול שחרור מספר קטן של חטופים בשלב ראשון, מיד הפרטים.

היום השני לעדות נתניהו - ראש הממשלה תוקף את החוקרים וטוען: לא היה סיקור אוהד ואף להיפך.

תיעוד ראשון מתוך סוריה - כתבנו עם כוחות צה"ל במוצב שעד לא מזמן אכלס חיילים סוריים, ועם המחברת המסתורית שמצא.

המפגש בין תת אלוף במילואים עופר וינטר לאלי פלדשטיין בבית הכלא, ופרטים חדשים על הקשר ביניהם.

תיק מפכ"ל - מה מסתיר מאיתנו השוטר מס' אחת? יפעת גליק בתחקיר מיוחד על האמירות הבעייתיות, טענות לשינוי נתונים והקשר החריג לשר בן גביר.

מוצרי השוקולד מתייקרים - כמה יעלה השוקולד שאתם אוהבים?

המירוץ למכינה - כך הפכו המכינות הקדם צבאיות לדבר הכי חם של בני הנוער. המיונים, הסרטונים בטיקטוק והקרב על כל מקום.

עוברים לעוטף - המשפחות שעוזבות את המרכז ועוברות דווקא עכשיו לעוטף עזה.

בן הארבע שסובל מעיוורון ומעריץ את שדרני כאן רשת ב'.

לוגו חדשות 12

מיוחד - 30 ק"מ מדמשק, ניר דבורי עם כוח צה"ל בתוך סוריה. תיעוד ראשון מתוך השטח שתפסה ישראל מעבר לגבול.

היום השני לעדות נתניהו - ארוחת הערב עם הזוג אלוביץ' שבמרכז האישום, הקשר בין שרה נתניהו לאיריס אלוביץ' והאמירה של ראש הממשלה: "לא משתלם להיות חבר של ביבי".

גורם ישראלי בכיר: גוברת ההערכה שנצליח לגבש עסקת חטופים חלקית עד השבעת טראמפ בינואר, "יש פערים על מספר החטופים שישוחררו בפעימה ההומניטרית". הורי חטופים בפגישה עם כ"ץ מביעים דאגה שלא כולם ישוחררו בעתיד הקרוב.

חיל האוויר חיסל את מפקד כוח נוח'בה שהוביל את הפשיטה על מוצב פגה שבו נפלו 14 לוחמי גולני. היום: ארבע רקטות שוגרו מהרצועה.

בפעם הראשונה הקואליציה מודה בכנסת: לא תוקם ועדת חקירה ממלכתית.

מורן סטלה ינאי בראיון מיוחד למיכל פעילן על המאבק הפיזי והנפשי שנה אחרי השחרור ועל הרגע בשבי שבו המחבל שהחזיק בה החליט לשחרר אותה ולא את נועה ארגמני.

עולה על מדרכה, חוצה נגד כיוון התנועה ועובר באור אדום - כך תועד רכבו של השר בן גביר משתולל בכביש, למרות התאונות הקודמות שבהן נפצעו אזרחים.

המחקר החדש שמגלה קשר בין שומן בטני מגיל 40 ומעלה לסיכון לאלצהיימר בהמשך החיים.

רגע השיא של דניאל פרץ - השוער הישראלי פתח בהרכב באיירן מינכן בפעם הראשונה בליגת האלופות. וגם: מונדיאל 2034 יתקיים בסעודיה.

לוגו חדשות 13

תיעוד מיוחד - אחרי השמדת צבא אסד: אור הלר עם הכוחות בסוריה. התמונות האישיות של אסד נחשפות.

המגעים לעסקה - שר הביטחון כ"ץ: יש סיכוי לעסקה להשבת כל החטופים. בישראל מכחישים שקיבלו רשימת חטופים שישוחררו.

מהומה במליאה - ההצעה להדחת היועמ"שית אושרה במליאה, לוין מאיים: בלי הסכמה על נשיא - אקדם את חוקי המהפכה.

היום השני לעדות - הקשר עם אלוביץ' וההוראות לארדן, קיש בא לתמוך.

מיד במהדורה - סקר מנדטים חדש: התחזקות נתניהו ושאלת ועדת החקירה.

שחרור מקומם - הנהג שהרג וברח והתוקפים בגרזנים: למה הפושעים שוחררו?

"על הקצה" - הסדרה של הילה קורח: כך נפגעו הילדים שלנו במלחמה.

מתוק ומר - גל עליות מחירי השוקולד: גם יוניליוור מקפיצה מחירים.

הטרנד מטיקטוק - בנות ה-10 שמתאפרות כמו מבוגרות.

לוגו ערוץ 14

עדות נתניהו היום השני - במוקד העדות: תיק 4,000. נתניהו: "הם לא חיפשו את האמת".

תיעוד מיוחד מסוריה - נועם אמיר עם הלוחמים בעומק אזור החיץ בשטח סוריה.

איראן על הכוונת - ח'אמנאי: מה שקרה בסוריה תוכנן בחדר פיקוד אמריקני-ישראלי.

אזרחות מעוותת - מורה לאזרחות מתגאה שלימד את תלמידיו לשנוא דתיים.

כתישה ברצועה - צה"ל מפוצץ ברצועה שכונות שלמות שמאיימות על כוחותינו.

מעקב חדשות 14 - מאבטחים יוצבו בתחנות כיבוי לתת מענה לאיום מפני פורצים.

אובדן המשילות - תושבי רמת הנגב חיים בצל קולות ירי מטרידים ליד בתיהם.

מעקב חדשות 14 - מחאה בשל ההחלטה שלא לקבל חיילת מגמגמת ליחידת עוקץ.

הפוגרום באמסטרדם - גרסת החשודים הפורעים נשמעה לראשונה בבית המשפט.