בחדשות 13 הסירו מחשבון הטוויטר שלהם סרטון שלעג ליו"ר מפלגת ביחד נפתלי בנט.
הסרטון הופיע במקור בתוכנית "שישי", בהגשת ליאור קינן ושי גולדן, תחת הכותרת "מתבלבל ונופל. הטעויות ופליטות הפה של נפתלי בנט, כל הדרך למטה בסקרים". בסרטון קובצו מבחר התבטאויות סותרות של בנט במגוון נושאים מהשנים האחרונות.
למחרת צויץ הסרטון בחשבון הטוויטר של חדשות 13, אולם מי שינסה לצפות בו כעת יגלה שהציוץ נמחק. אחד הגולשים שהבחינו בכך, ישי גבירצמן, גם העלה מחדש את הסרטון בחשבון שלו.
ערוץ 13 הוציא את הקטע הזה בשבת.
כתבה מהממת. סינק מושלם.
שיתפתי אותו אז ובהתרגשות, כי זו פעם ראשונה שאני מפרגן ככה ל13.הוספתי גם את הכותרת; ״אני עוד אתגעגע אליו״.
הבוקר ראיתי שהתוכן הוסר! אולי מישהו נעלב?
בכל מקרה מעלה את זה מהחשבון שלי כדי שכולם יהנו. pic.twitter.com/0WYytrOo4E— ישי גבירצמן | Yishai Gvirtzman (@YGvirtzman) June 29, 2026
האם בחדשות 13 מחקו את הציוץ משום שכלל מידע שגוי, כי התקפלו בפני איומים של בנט וצוותו או מסיבה אחרת? מנכ"לית חברת החדשות טלי בן עובדיה, לא השיבה לפניית "העין השביעית". דובר חדשות 13 יובל בורוביץ' מסר: "לא נתייחס".
