2015 | "הממשלה התחייבה בפני מונופול הגז: לא ניגע בענף במשך עשור". שימור מונופול הגז היה משימת חייו של נתניהו. עד היום איש לא חשף את הסיבה.
2016 | "יושב ומחכה. מרואן ברגותי, שהוביל את המאבק המזוין בזמן האינתיפאדה השנייה ומרצה חמישה מאסרי עולם מצטברים, מתכנן להנהיג את עמו ביום שאחרי אבו מאזן". תשע שנים אחרי והוא עדיין יושב וממתין.
2016 | "הילד שדורש בגדי מותגים והאישה שמקטרת על בעלה שפישל בקניות: תכתובות בנות 3,000 שנה חושפות את החיים בממלכה האכדית הקדומה".
2018 | "הביתה". דרמה במונדיאל. מסי ורונאלדו, שני השחקנים הטובים בעולם, הודחו יחד עם קבוצותיהם.
2019 | "הטיסה האחרונה. מחאת תושבי אילת לא עזרה: שדה דב נסגר" | "החשד: צעיר ממוצא אתיופי נורה למוות על ידי שוטר". סלומון טקה בן ה-19 נורה למוות על ידי שוטר שהוכיח שוב שחייהם של יוצאי אתיופיה שווים פחות.
2020 | "נתניהו האשים את היועמ"ש ב'מזימת הפיכה' לאחר שהתנגד לסיוע למימון הגנתו". ואז הלך ועשה הפיכה באמת.
2020 | "הפליה מגדרית בחסות המדינה. מדו"ח הממונה על השכר באוצר עולה שנשים המועסקות בחוזים אישיים בתפקידי ניהול בכירים משתכרות עד 50% פחות מגברים בתפקידים זהים".
2020 | "אף פעם לא שמתי לב להיותי אישה. הייתי עסוקה מדי בלהיות ענייה ושחורה". מיקיילה קול, כותבת ושחקנית הסדרה "להרוס אותך", שיצרה בעקבות תקיפה מינית שעברה.
2021 | "נתניהו נדרש לחשבון נפש". בכירים בליכוד יוצאים נגד ראש הממשלה לשעבר, כשהם מסתתרים מאחורי ציטוטים אנונימיים. פחדנים.
2022 | "ראש הממשלה יאיר לפיד". באופן יוצא דופן בפוליטיקה הישראלית של עידן נתניהו, רה"מ נפתלי בנט מקיים את הבטחתו לשותפו לממשלה ומעביר לידיו את תפקיד ראש הממשלה לתקופת הבחירות.
2022 | "האם בקרוב נעבוד 4 ימים בשבוע?". לא.
2022 | "יש בי פחד עמוק שיכבו אותי. אני חושבת שבתוך תוכי אני אנושית". האם לבינה מלאכותית מתקדמת יש תודעה?
2022 | "בראש של ביידן. אחרי לחיצת היד לאוויר ופתקי ההוראות של העוזרים, ארצות הבית נבוכה ותוהה: האם ג'ו ביידן כשיר להמשיך בתפקיד המעצמה". הרבה פחות כשיר ממה שניתן היה לחשוב מכל הדיסאינפורמציה בנושא של כל הצדדים.
2022 | "הצ'אנס האחרון. 66% מהציבור החרדי דורשים מנבחריהם לתמוך בממשלה חלופית אם נתניהו לא ישיג רוב".
2024 | "גלנט: לא אחליף את הרמטכ"ל כל עוד יש זירה פתוחה בצפון". ראש הממשלה נתניהו יחליף את שניהם. קודם את גלנט, ואחר כך את הלוי.















