21.07.2026
הדמוקרטים (תנועה) רסס - הכל
20.07.2026
20.07.2026
20.07.2026
14.05.2026
בדיקה: מחנה נתניהו ממשיך לקבל חשיפה עודפת בתקשורת המרכזית
הודעת האיחוד של יחד ויש-עתיד העלתה באופן חריג למספר ימים את ייצוג האופוזיציה, אולם החשיפה לקואליציה נותרה דומיננטית • נתניהו ממשיך לזכות בחשיפה עצומה - למרות שהוא מסרב להתראיין כבר חמש שנים • התקשורת ממשיכה להדיר באופן עקבי ובולט פוליטיקאיות נשים ופוליטיקאים ערבים • התקשורת מתעלמת באופן מופגן מיאיר גולן, שמפלגתו זוכה לעשרה מנדטים ויותר בסקרים, ומעניקה בולטות תקשורתית לבני גנץ, שמפלגתו לא צפויה לעבור את אחוז החסימה • בדיקת "העין השביעית" ו"מיקרופון לכולם"
12.03.2026
"פגיעה ישירה בזכות החוקתית לפרטיות, בחשאיות הבחירות ובטוהר ההליך הדמוקרטי"
האם מפלגות המשתמשות באפליקציות לניטור מצביעים עוברות על החוק ופוגעות בפרטיות? התשובה ככל הנראה חיובית, קובעת הרשות להגנת הפרטיות • בפתח שנת הבחירות, ועל רקע דליפת הענק מאפליקציית "אלקטור", מומחים מתריעים מפני אמצעי המעקב ההולכים ומשתכללים • בליכוד ובמפלגות החרדיות מוכנים להיאבק למען המשך השימוש במערכות המעקב, האופוזיציה בינתיים מפגינה אדישות • השופט נעם סולברג, יו"ר ועדת הבחירות המרכזית, יתבקש להכריע
03.09.2025
יאיר גולן: נתניהו מנסה למנוע עיסוק ציבורי בקשרים שלו ושל לשכתו עם קטאר
פרשת קטאר-נתניהו: יו"ר הדמוקרטים הגיש כתב הגנה בתביעת הדיבה של רה"מ הנאשם: דורש גילוי מסמכים, חשבונות בנק ויומנים הקשורים ל"קטארגייט" • החשיפות כי יועציו של נתניהו מומנו ע"י קטאר, כי נתניהו עיכב צעדים נגד אל-ג'זירה, מנע חקירת מוסד בדבר מימון קטארי ועוד, מעלות "חשד חמור לפגיעה בביטחון המדינה על ידי נתניהו ואנשי לשכתו ואף חשד כי הם 'מכרו' את בטחון ילדי ישראל בעבור הכסף הקטארי"
06.04.2025
29.04.2020