2015 | "ארה"ב: בלי מחויבות לשתי מדינות נתקשה לתמוך בישראל". ימי גסיסת פתרון שתי המדינות.
2016 | "השופטים זקוקים לביקורת, מה שמדאיג אותי אלו המתקפות המשתלחות". נשיא בית המשפט העליון לשעבר, אהרן ברק, בראיון ל"מקור ראשון". המתקפות המשתלחות הפכו להפיכה משטרית.
2016 | "מזרח תיכון חדש. זהות האינטרסים של ישראל והעולם הסוני מול האויבים המשותפים באיראן ובלבנון יוצרת קואליציה מרתקת מתחת לפני השטח. צלילה אל תוך שיתוף הפעולה המפתיע עם מדינות ערב". שמונה שנים אחרי יתגלה שיתוף פעולה מפתיע עם מדינות ערב, בתוך לשכת ראש הממשלה נתניהו.
2019 | ה"ניו יורק טיימס" מפרסם קריקטורה של נתניהו בדמות כלב נחייה המוביל את נשיא ארה"ב העיוור דונלד טראמפ, ומואשם באנטישמיות. הכותרת לא מבהירה אם זה בגלל שנתניהו מצויר בדמות כלב או משום שטראמפ מצויר כשהוא חובש כיפה.
2019 | "נתניהו אישר בחשאי שחרור אסירים תמורת השבת גופת באומל". בחשאי הוא חזק.
2020 | "הגדת הקוממיות. זיכרון למעשה בראשית: בין פסח לעצמאות, בין שעבוד לחירות. זהו סיפור תקומתו המתמשך של עם ישראל מאז - ועד היום".
2021 | "ישיבת ממשלה קולנית הסתיימה בהתנגדות גוש הליכוד למינוי גנץ לשר המשפטים ובהחלטה מפתיעה של נתניהו למנות את השר אקוניס לתפקיד - למרות התנגדות היועמ"ש. מנדלבליט: 'המהלך לא חוקי'".
2021 | נתניהו מנסה בהחלטת בזק, בישיבת ממשלה שנערכה בזום, למנות את נאמנו אופיר אקוניס לשר המשפטים, בניגוד להסכם הקואליציוני עליו חתם עם כחול-לבן ובניגוד לחוק (שכן הנושא לא עמד על סדר היום). "בלי ציות של השלטון לכללי המשחק אין דמוקרטיה. נתניהו, כמו טראמפ במצוקתו, הפך לאיש מסוכן. בעיני עצמו הוא ניצב מעל לחוק, מעל לשופטים, מעל לכללי המשחק", כתב נחום ברנע ונדב איל הוסיף: "המטרה של ביבי כבר שנתיים פשוטה למדי - לזרוע הרס במדדי האמון של הציבור בשיטה המשפטית, ביועץ, בבתי המשפט".
2022 | "פילבר העיד: ייתכן ששתלו אצלי זיכרון; התובעת: הוא מאמץ כל תזה של ההגנה". פילבר משנה שוב ושוב את גרסאותיו, במשטרה, ואחר-כך באולם ביהמ"ש. זיכרון אולי השתילו לו, חוט שדרה בטוח שלא.
2023 | "הפגנת כוח. כ-200 אלף מפגינים התייצבו אתמול בירושלים לעצרת תמיכה ברפורמה המשפטית" | סקר "מעריב" של יום שישי: "שיא התמיכה באופוזיציה: 70 מנדטים".
2023 | "פדרציה, קונפדרציה, קנטונים, אוטונומיות - פתאום כולם מדברים על חלוקת הארץ. תנועות חדשות ושלל יוזמות, חלקן בהובלת אנשי ציבור בכירים, מנסות לחשוב מחדש על עתיד החיים בישראל. איך עשויה להיראות מדינה כזאת?".
2023 | "מורשת דרעי. בזמן שיו"ר ש"ס בנה קריירה פוליטית על מצוקת בחוריו, בתו וחתנו מסבירים שהר המזומנים בחשבונם מגיע ממהגרים ומבקשי מקלט, ואחיו נהנה מהשכרת נכסים רחבי ידיים לביטוח לאומי. כשהעוני הוא העסק של משפחת דרעי - אין פלא שמדיניות ש"ס משמרת אותו".
2024 | "השר מנסה להפוך את המשטרה למיליציה פרטית. אחרי אין-ספור עימותים בין השר לביטחון לאומי למפכ"ל, הגיע הפיצוץ הגדול. בן גביר זימן את רב-ניצב שבתאי לשימוע: 'מתרבות הטענות לאי תפקודך'". השר לביטחון לאומי, עבריין עם משנה כהניסטית, לא מרוצה מהמפכ"ל שלא מוכן לפעול בניגוד לחוק.