דונלד טראמפ הביע תסכול מהמולטי-מיליארדרית מרים אדלסון, אלמנתו של איל הקזינו שלדון אדלסון המוכרת בישראל כבעלים של העיתון "ישראל היום", כך כותב העיתונאי מייקל וולף בספר חדש על הנשיא האמריקאי, "הכל או כלום".
אדלסון היא אחת התורמות הגדולות של טראמפ, ומימנה את קמפיין הבחירות שלו בכ-100 מיליון דולר על מנת לקבל גישה לבית הלבן ולהשפיע על עמדותיו של נשיא ארה"ב.
ג'ייקוב קורנבלו, הכתב הפוליטי הבכיר של ה"פורוורד" האמריקאי, מדווח כי לפי וולף, טראמפ תיאר את אדלסון במהלך קמפיין הבחירות ב-2024 כ"משעממת להחריד" ובעלת דעות "חסרות כיוון ומטרה", אך סבל את הפגישות עימה על מנת "לדוג את 100 מיליון הדולר שהבטיחה". טראמפ כעס גם על "הרגזנות והתלונות" של שלדון אדלסון, שהיה התורם הגדול ביותר לטראמפ בקמפיין הבחירות של 2016 ואחד התורמים הגדולים בקמפיין 2020.
טראמפ הכחיש את הדברים וקילל בתגובה את וולף.
