2014 | "נתניהו: השמאל יקים חמאסטן ביו"ש בחסות השיח החברתי". בסוף בסוף חמאסטן יקום דווקא בעזה בחסות נתניהו.
2015 | "שרה נתניהו ליועץ המשפטי: הפסק את החקירה נגדי. פרקליטה של רעיית ראש הממשלה ביקש להיפגש בדחיפות עם וינשטיין". ליועץ הבא היא כבר לא תשלח פרקליט אלא את חני בליוויס, יונתן אוריך ומכונת הרעל.
2016 | "איש עסקים המקורב לנתניהו קנה מחצית מבית הוריו". אכיפה בררנית, הא?
2017 | "איש עסקים העביר לחשבונו של דרעי כ-200 אלף שקל. לאחר מכן עסק דרעי בעניין שנוגע לאיש העסקים. דרעי טען ששכח שקיבל את הכסף". והארץ שחיתות מלאה.
2017 | "קרב הישרדות. נתניהו מניח שהמשטרה תמליץ על כתב אישום בעבירת שוחד, אבל מקווה שהיועמ"ש מנדלבליט יהסס להעמיד לדין ראש ממשלה מכהן". מנדלבליט הפסיק בסוף להסס, ונתניהו יצא לקרב חייו: ריסוק הלגיטימציה של מוסדות הממלכה הישראלית.
2019 | "הצביעות של האג. מכה מדינית ומשפטית לישראל: התובעת הראשית של בית הדין הבינלאומי קבעה כי 'בגדה המערבית, במזרח ירושלים ובעזה מתבצעים פשעי מלחמה". זה לפני שהרגנו עשרות אלפי אזרחים ברצועה.
2020 | "קואליציה בפירוק. בעקבות המרד הפנימי במפלגה, החליט בני גנץ לסרב לדחייה באישור התקציב ולהארכת חיי הממשלה. הכנסת צפויה להתפזר הלילה בחצות". גנץ, הפתי של הפוליטיקה הישראלית.
2021 | "מכוונות גבוה. רגע לפני שיתייצבו היום על רחבת המסדרים לטקס סיום קורס טיס, נווטות הקרב סגן ר' וסגן ת' מדברות על הקשיים במהלך הדרך הארוכה ועל מיעוט החיילות שמגיעות למעמד הזה וקוראות לעוד נערות לנסות להגיע למסלול היוקרתי". בערוץ 14 עובדים על זה שגם מיעוט לא יהיה.
2022 | "רגע לפני חצות, נתניהו הודיע לנשיא: 'עלה בידי'. אחרי דרמה לילית, הצליח ראש הממשלה המיועד נתניהו לגשר על הפערים מול יהדות התורה". אנחנו קיבלנו הפיכה משטרית ואת ה-7.10.
2022 | "דרך תוכנית החלל, איראן מתקרבת ליעד: טיל שיישא פצצת גרעין". בינתיים דווקא התימנים עובדים חזק | "דירה הרשומה על שמו של גולדקנופף פוצלה לחמש דירות, בניגוד לחוק". דרישות סף לחברות בממשלת נתניהו.
2023 | "האיום החות'י. באוויר, בים וביבשה. מאגר טילים בליסטיים ורחפנים מתאבדים שמספקת איראן, כלי שיט בלתי מאוישים שנושאים מאות קילוגרמים של חומר נפץ וצבא מאומן של כ-150 אלף לוחמים".
2023 | "התקפה ללא תנאים. הלחץ הצבאי על הנהגת חמאס גובר: פוצצה רשת המנהרות ב'רובע הבכירים'". חיילים ממשיכים ליפול. החטופים עדיין ברצועה. גם חמאס.
2024 | "נתניהו מאותת שהוא מעוניין ביישום השלב הראשון בעסקה בלבד". נתניהו מצא מה משכיח מהציבור את אחריותו למחדל הביטחוני החמור בתולדות המדינה - מלחמה בלתי נגמרת.













