המדור מציג סקירה קצרה של כותרות שלוש המהדורות המרכזיות של ערוצי החדשות: כאן 11, קשת 12 ורשת 13, ואת הכותרות עצמן. בנוסף, מוצגות כותרות ערוץ 14, המנצל את הנראות של פורמט חדשותי כדי להטמיע בשיח הציבורי חדשות כזב ותעמולה ממשלתית.
הכותרת הראשית: שבעה חיילי צה"ל נהרגו ביממה אחת, בלבנון ובעזה, ודחקו מהכותרת הראשית את המופע של רה"מ בנימין נתניהו, שמהדורות החדשות איפשרו לו להפקיע את המסך שלהן על מנת לתקוף את מערכת החוק ולגדף עיתונאים.
הנאשם נתניהו: בכאן 11 מדווחים בכותרת השניה על מסיבת העיתונאים שתשודר בהמשך, ערב עדות נתניהו במשפטו הפלילי. בחדשות 13 זו הכותרת השלישית ובחדשות 12 זו הרביעית - שתיהן מדגישות כי חלפו 99 יום ממסיבת העיתונאים הקודמת של ראש הממשלה. לנתניהו אין שום תמריץ לקיים מסיבות עיתונאים תכופות יותר (ובטח שלא להתראיין), כשערוצי החדשות מעניקים לו זמן מסך בלתי מוגבל בפריים-טיים לנאומים והצהרות כל אימת שהוא דורש זאת.
בערוץ 14 המופע של נתניהו ממוסגר כ"עדות במלחמה", כביכול מערכת החוק אשמה בכך שנתניהו שיקר כשאמר שיוכל לנהל את הגנתו במשפט ללא שתפריע לעבודתו כראש ממשלה. הכותרת העילגת, "נתניהו יעיד בצל הביקורת על הסירוב לדחותה", מכילה שקר (השופטים דחו פעמיים את עדות נתניהו לבקשתו) ומניפולציה (הביקורת היא על כך שנתניהו מבקש זכויות יתר שאף נאשם לא מקבל).
החטופים: הגיעו שוב לכותרות כל המהדורות, מזל שנתניהו התחיל לדבר עליהם. במקום קריאה ברורה לשחרור החטופים, המהדורות חוזרות לעסוק בלוטו ניחושים.
בחדשות 12 מדווחים בכותרת השלישית כי לפי מקורות ישראליים יש היתכנות לעסקה תוך מספר שבועות, בחדשות 13 מדווחים בכותרת השנייה כי מצד אחד "ישראל" מזהה גמישות אצל חמאס ומצד שני טוענת כי הדיווחים על החלפת רשימות חטופים אינם נכונים (ומקדישים כותרת לסירובו של ח"כ רוטמן להקרין בדיון בוועדה בכנסת את אות החיים של מתן צנגאוקר מהשבי), ואילו בכאן 11 הקדישו את הכותרת השלישית לדיווח כי לפי מקורות פלסטיניים, המתווכות מפריזות בהצהרות אופטימיות ואין התקדמות בנושאים מהותיים במשא ומתן לעסקה.
בערוץ 14 מדווחים על התקדמות במו"מ, בכותרת השלישית במהדורה, אך נותרים נאמנים לדף המסרים של הלשכה ומבהירים לצופים כי בניגוד לדיווחים, הפסקת המלחמה אינה על הפרק.
הניצחון המוחלט: 101 החטופים נמקים בשבי בעזה, שבעה חיילים נהרגו ביממה אחת וכטב"ם מתימן התפוצץ בדירה ביבנה ללא אזעקה או התרעה.
נפילת משטר אסד: בכאן 11 מדווחים בכותרת על טנקים ישראלים ברחובות הגולן הסורי ומביאים עדות של אסיר משטר סורי. בחדשות 12 מדווחים כי צה"ל ממשיך להשמיד אמצעי לחימה של צבא סוריה. בחדשות 13 כותרת "צבע" על "התמונות הבלתי נתפסות" מ"סוריה החדשה" ובערוץ 14 מדווחים על חזרת פליטים סורים מטורקיה לארצם.
המחדל: בחדשות 12 חושפים כי צה"ל החמיץ תרגיל מקדים של חמאס חודשים לפני ה-7 באוקטובר.
החיים עצמם: בחדשות 12 מדווחים על עליה צפויה במחיר התחבורה הציבורית. בכאן 11 על "הסופרמרקטים הסיטונאיים שיוזילו את הקניות שלכם", עם הכותרת המדויקת: "לנצח את רמי לוי".
הסתה: ערוץ 14 כהרגלו מקדיש כותרת לתעמולה נגד פעילי מחאה.
עושים לביתם: בחדשות כאן 11 ממשיכים לקדם בכותרות המהדורה את הסדרה "טהרן".
7 חללים ביממה - 3 לוחמים נפלו מירי נ"ט בעזה, ארבעה לוחמי מילואים נהרגו בפיצוץ במנהרה בלבנון, ככל הנראה ממטען של צה"ל. מיד פרטי התחקיר והשאלות הקשות.
ערב עדותו בבית המשפט ראש הממשלה מכנס מסיבת עיתונאים, מיד שידור חי מהצהרת נתניהו.
המגעים לעסקת חטופים - מקורות פלסטיניים לכאן חדשות: המתווכות מפזרות מסרים אופטימיים מדי, אין התקדמות בנושאים המהותיים.
היום שאחרי נפילת אסד - בלעדי: עדותו של אסיר סורי לשעבר על כלא הזוועות בדמשק. טנקים של צה"ל תועדו ברחובות הגולן הסורי.
בלי אזעקה ובלי התרעה - כטב"ם מתימן התפוצץ בבית ביבנה.
הקרב על דור ההמשך - מאות משפחות שכולות מהמלחמה מבקשות לשמר את הזרע של ילדיהן והמאבק של שרון איזנקוט להביא ילד לעולם מבנה שנפל בעזה.
לנצח את רמי לוי - הסופרמרקטים הסיטונאיים שיוזילו את הקניות שלכם. מיד דנה ירקצי עם מה שצריך לדעת.
מה קרה כשרועי קייס וניב סולטן (שחקנית "טהרן") נפגשו במסעדה פרסית.
שבעה לוחמי צה"ל נפלו ביממה אחת בלבנון ובעזה, מיד התחקיר הראשוני של שתי התקריות.
חשיפה - ניסוי הכלים של סינוואר חודשים לפני ה-7 באוקטובר: 2,000 מחבלי נוח'בה הוקפצו, במערכת הביטחון לא זיהו אותם.
רגע האמת של המגעים - בכירים ישראלים אומרים: "יש היתכנות להסכם לשחרור חטופים בתוך מספר שבועות".
99 ימים אחרי מסיבת העיתונאים האחרונה ויממה לפני עדותו בבית המשפט - מיד ראש הממשלה עונה על שאלות כתבים בשידור חי.
נפילת המשטר בסוריה - צה"ל ממשיך להשמיד נכסים צבאיים חשובים, מנהיג המורדים מתכוון להקים ממשלה בדמשק. האיראנים, באיחור, מתנערים מאסד וטוענים: "הוא היה נטל".
באמצע הבוקר בלי שום התרעה - כטב"ם ששוגר מתימן התפוצץ במגדל דירות ביבנה. נזק רב במקום, בלי נפגעים.
הגזרות של ינואר 2025 - מחיר התחבורה הציבורית יעלה, השירות ישאר אותו הדבר.
בחזרה לחופים של נהריה - אחרי הפסקת האש, הילדים חזרו לשוט קילומטרים בודדים מהגבול עם לבנון.
מחיר המלחמה - 7 לוחמי צה"ל נפלו בעזה ובלבנון תוך יממה.
המגעים לעסקת חטופים - בישראל מזהים התגמשות מסוימת של חמאס אך מכחישים את הדיווחים על חילופי רשימות של חטופים.
ערב עדותו במשפט - מיד רה"מ נתניהו מכנס מסיבת עיתונאים ויענה על שאלות כתבים בפעם הראשונה לאחר 3 חודשים.
בלי אזעקה - כטב"ם ששוגר מתימן פגע בבניין מגורים ביבנה.
זעקת משפחות החטופים - ח"כ רוטמן סירב להקרין את אות החיים ממתן צנגאוקר.
סוריה החדשה - התמונות הבלתי נתפסות לאחר נפילת שלטון אסד.
בלעדי - ההקלטות מקרב היריות שהסתיים בפציעת שוטרת.
המנון המלחמה - הראפר החרדי שמאחורי הלהיט שכבש את המדינה.
יממה מדממת בלבנון וברצועה - 3 לוחמי גבעתי נהרגו ו-15 נפצעו מירי של מחבלים בצפון הרצועה. 4 לוחמי צנחנים במילואים נהרגו בתאונה מבצעית בלבנון.
עדות במלחמה - נתניהו יעיד מחר במשפטו בצל הביקורת על הסירוב לדחותה. מיד שידור ישיר של מסיבת עיתונאים מיוחדת של ראש הממשלה.
לקראת עסקת חטופים - התקדמות במו"מ. ישראל מתעקשת: עסקה בלי סיום המלחמה.
איום הכטב"ם - כטב"ם שחדר מתימן חמק ממערכות ההגנה והתפצוץ ביבנה.
המערכה בחזית סוריה - תקיפות עצימות של צה"ל על מאגרי נשק ותחמושת בסוריה.
סוריה ביום שאחרי - עשרות אלפי פליטים סורים נוהרים מטורקיה לארצם.
מסמנים מטרות - פעילי מחאה טוענים: נקודת התורפה בימין היא הציונות הדתית.