המדור מציג סקירה קצרה של כותרות שלוש המהדורות המרכזיות של ערוצי החדשות: כאן 11, קשת 12 ורשת 13, ואת הכותרות עצמן. בנוסף, מוצגות כותרות ערוץ 14, המנצל את הנראות של פורמט חדשותי כדי להטמיע בשיח הציבורי חדשות כזב ותעמולה ממשלתית.

כותרות השבת: עסקו כמובן בהתנקשות הישראלית באיברהים עקיל ובכירים נוספים בחיזבאללה, בהגברת התקיפות של חיזבאללה בישראל והכוננות לקראת עוד הסלמה במלחמה.

חטופים: המלחמה בצפון תופסת את השיח הציבורי ודוחקת את החטופים בעזה לשולי החדשות. למרות זאת, בכאן 11 ובחדשות 13 הקדישו כותרות לחטופים: מחאות משפחות החטופים בכאן 11, וברשת 13 והפסימיות בארה"ב לגבי הסיכוי לעסקת חטופים לפני הבחירות בנובמבר. בשתי המהדורות כותרת נוספת המפנה לכתבת מגזין בעניין החטופים. בחדשות 12 הכותרת האחרונה מפנה לכתבה עם שתי חטופות ששוחררו. בערוץ 14 אין חטופים.

מה עוד נכנס לכותרות: בכאן 11 מקדישים כותרת לכתבה על האלימות הבלתי פוסקת בעיר רמלה ועל יוקר המחיה (התייקרות מחירי העגבניות). בחדשות 12 מציעים פרטים חדשים על מבצע הביפרים וביניהם: "קצינה צעירה הגתה את הרעיון", חבל שלא ראיינו בנושא את נווה דרומי מ-I24NEWS, ששטחה את משנתה המיזוגנית לפיה שילוב נשים בצה"ל הרס את הצבא שלנו.

בחדשות 13 מדווחים כי עקב המצב הביטחוני נסיעת רה"מ נתניהו לאו"ם מוטלת בספק ומתן חודורוב חושף את טיוטת חוק ההסדרים. בערוץ 14 שלושת הכותרות עוסקות בלחימה בצפון ובעזה. לא בחטופים, לא בממשלה ולא ביוקר המחיה.

לוגו חדשות כאן 11

החיסול והכוננות - מטחים גדולים לצפון אחרי החיסולים אתמול בביירות; עשרות שיגורים לעבר הגליל, צה"ל תקף מטרות בדרום לבנון. המרחב האווירי מחדרה צפונה נסגר; במערכת הביטחון נערכים לעליית מדרגה נוספת בלחימה.

חיזבאללה אישר הבוקר את דבר חיסולו של ראש אגף המבצעים של הארגון ומפקד כוח רדואן, איברהים עקיל. בצה"ל מאשרים ש-15 בכירים נוספים בשרשרת הפיקוד חוסלו גם הם בתקיפה אמש בביירות.

מהפיגוע בשגרירות האמריקאית בביירות ב-83' ועד תכנון השבעה באוקטובר ביישובי הצפון זהו בכיר חיזבאללה איברהים עקיל שחוסל אתמול.

המחאות למען שחרור החטופים - היום הפגנות מול בתיהם של אדלשטיין והנשיא הרצוג. משפחות החטופים תוקפות את נתניהו. הערב - מחאות בשלל מוקדים ברחבי הארץ.

מחכים לנעמה - המאבק של שאול לוי, סבה של התצפיתנית החטופה נעמה לוי, להשבת נכדתו הביתה.

רמלה בוערת - אחרי רצח 4 אזרחים בשבוע שעבר כתבנו היה בעיר המדממת.

אדום עולה - איך הפכה העגבניה לאחד הסמלים של יוקר המחיה והחקלאים שלא מוותרים ומנסים לעצור את עליית המחירים באמצעות טכנולוגיה מתקדמת.

לוגו חדשות 12

ההסלמה בצפון - בישראל נערכים לאפשרות של מלחמה רחבה עם חיזבאללה. אלוף פיקוד הצפון לראשי הרשויות בצפון: "תתכוננו לימים מורכבים".

פרטים חדשים על חיסולו של איבראהים עקיל בלב הדאחיה - הפגישה הסודית מתחת לאדמה, המפקד הבכיר והפעילים שחוסלו בתקיפה ואילו פעילי חיזבאללה כעת על הכוונת?

תקיפות נרחבות של חיל האוויר בלבנון, אלפי קני שיגור הופצצו. שליח הבית הלבן למזה"ת בראיון ליונה לייבזון מזהיר מהסלמה אזורית.

לאורך כל סוף השבוע - מטחים כבדים על הצפון, עשרות רקטות, נפילות בשטחים פתוחים ופגיעות ישירות במבנים.

באיראן מעלים את רף האיומים נגד ישראל ומזהירים: הנקמה בדרך.

חשיפה - כל מה שאפשר לספר על מבצע הביפרים: מהקצינה הצעירה שהגתה את התוכנית ועד הרעיון להקים מפעל שלם. איך הצליחו להוציא לפועל מבצע מהסרטים? למה לחצו על הכפתור דווקא כעת?

מפגשים מהסוג שיש רק אחרי ה-7 באוקטובר - חן גולדשטיין אלמוג והדר ברודץ' שהוחזקו בעזה עם ילדיהן, נפגשות ומדברות וחושפות תיעודים חדשים מהמנהרה.

לוגו חדשות 13

אש בצפון - סגנו של נסארללה חוסל יחד עם 15 בכירים בכוח רדואן, צה"ל תקף 180 יעדים, אלפי רקטות הושמדו. בתגובה: מטחים כבדים לעבר יישובי הצפון.

המתיחות הביטחונית בצפון - גוברים הסיכויים לביטול נסיעת רה"מ לאו"ם.

המו"מ לשחרור חטופים - פסימיות בארה"ב באשר לעסקה לפני הבחירות בנובמבר, רבבות מפגינים למען עסקת חטופים, מיד שידור ממוקד ההפגנות בתל אביב.

טיוטת חוק ההסדרים נחשפת - מערכת הלימוד תעבור ל-5 ימי לימודים, 5 משרדי ממשלה ייסגרו ונמל אשדוד יופרט. מיד פרשננו מתן חודורוב עם כל הפרטים.

אין בעולם אהבה כזו - הנכדים חטופים בעזה - הסבים והסבתות מדברים.

ביפ ביפ בום - המבצע המדהים לפיצוץ הביפרים של מחבלי חיזבאללה.

לוגו ערוץ 14

אחרי החיסול בלבנון: כוננות שיא בצפון.

מהבוקר 100 שיגורים לצפון.

תיעוד מיוחד מעזה - מחבלים שניסו להשתלט על משאיות סיוע הומניטריות חוסלו.