"לאחר שהמציא את הדיסק-און-קי, מכר את החברה שלו ב-1.6 מיליארד דולר ושילשל עשרות מיליוני דולרים לכיסו, דב מורן היה יכול לפרוש לפנסיה מוקדמת ולהתפנות לתחביביו – כתיבת סיפורים ומשחק ברידג'. ואולם במקום זאת, הוא החליט להתחיל מהתחלה. כמו סטארט-אפיסט צעיר ונלהב הוא אסף סביבו אנשים, שכר משרדים בכפר-סבא, גייס משקיעים – והחל לפתח את הרעיון שלו: טלפון סלולרי מודולרי"
גיא גרימלנד, "דה-מרקר", 8.2.2008

"עם חשבון בנק בלתי מוגבל הוא יכול היה להשקיף מהגינה שלו אל האופק עד קץ הימים. אבל מורן לא נח לרגע"
רפי רוזנפלד, nrg מעריב, 8.2.2008

"שוק הטלפונים הסלולריים הפך, בשנים האחרונות, לצפוף מאוד. [...] חברת Modu הישראלית הולכת לנסות ולהתחרות בשוק הזה עם קונספט מעניין"
דניס ויטצ'בסקי, וואלה, 10.2.2008

"הקונספט של מודו כחברה מעניין מאוד [...] המצאה כמו מודו עשויה לאפשר ליצרניות האלקטרוניקה להשיב מלחמה"
עומרי לוי, Ynet ,14.2.2008

"מודו: גם זו חוצפה ישראלית. אין ישראלי שלא רוצה בהצלחתה של מודו, שלא מתבשם מן הסיכוי: אולי בכל זאת תקום לנו סוף-סוף איזו נוקיה קטנה"
ישראל וולמן, Ynet ,18.2.2008

"הסטארט-אפ החדש של דב מורן, מודו, קיבל התחייבות לגיוס בהיקף של 100 מיליון דולר – סכום שיא במונחים של תעשיית הון סיכון הישראלית. [...] הסכום יכול לגדול שכן לטענת גורם המעורה בגיוס, 'רשימת המשקיעים שמבקשת להשקיע בחברה היא עצומה'"
גיא גרימלנד, "דה-מרקר", 23.3.2008

"דב מורן, מכונת גיוסים משומנת: modu קיבלה התחייבויות ל-100 מיליון דולר [...] גיוס בהיקף כזה נחשב לגדול למדי ונדיר יחסית בנוף ההון סיכון הישראלי. ההיקף, במיוחד לחברה צעירה כל-כך, קשור גם להיותו של מורן יזם שכבר 'עשה את זה' [...] ה'דיל' שסגרה [החברה] מוכיח שהמשקיעים הקודמים והחדשים מאמינים בפוטנציאל"
בתיה פלדמן, "גלובס", 23.3.2008

"עם קבלת ההשקעה החדשה יוכח כנראה, שבניגוד לתהיות שהועלו בשוק מורן היה רציני, וערך חברתו החדשה עומד לצמוח אל מעבר ל-100 מיליון דולר בקרוב מאוד"
גיל רימון, nrg מעריב, 24.3.2008

"20 החברות שעובדי היי-טק בישראל הכי רוצים לעבוד בהן [...] מתוך 20 החברות המדורגות יש רק סטארט-אפ טרי אחד: Modu, שייסד דב מורן. הבאזז האדיר סביב החברה [...] עושה את שלו"
שחר צדוק, "גלובס", 16.4.2008

"אחרי שאם-סיסטמס נמכרה ב-2006 לחברת סנדיסק העולמית, עזב מורן כדי להקים את הפרויקט האישי הבא שלו. הסכם העזיבה אישר לו לקחת שבעה אנשים בלבד. מיותר לציין שעובדים רבים רצו להיכנס לרשימה היוקרתית. [...] העובדים בחברה עושים חיים. המשרדים בכפר-סבא צבעוניים ונעימים, הפרקט בוהק וסלסלות התפוחים בכל מקום משדרות בריאות. [...] יכולתו הפנומנלית של דב מורן לשכנע את אנשיו כי הם נמצאים במקום העבודה הטוב ביותר בעולם ניכרת גם כאן. המשפט 'אני עובד במודו', כך מספרת האגדה, נהפך לשורת פתיחה בפאבים של רמת-החייל"
טלי חרותי-סובר ואורי ברקוביץ', "דה-מרקר", 21.7.2008

"הברקה עברית: ישראל בדרך למפת הגאדג'טים העולמית [...] מודו הוא מיזם הגאדג'טים השאפתני ביותר בהיסטוריה של עולם ההייטק הישראלי"
דורה קישינבסקי, "כלכליסט", 17.7.2008

"עם יתרון הראשוניות לצדה, מודו יוצאת לקרב עם ענקיות הסלולר. [...] המימדים הם רק קצה הקרחון של המהפכה המובטחת. [...] בין אם חברות אחרות יעתיקו את הרעיון או לא, אף אחד לא יוכל לקחת למודו את יתרון הראשוניות. אם רק תשכיל להתנהל נכון מבחינה עסקית – ובעניינים אלה דב מורן הוא מומחה לא קטן – סיכויי ההצלחה של מודו אינם קטנים, למרות התחרות הבלתי נמנעת"
אורי ברקוביץ', "דה-מרקר", 21.7.2008

"בעבר התבטא [דב מורן] לא פעם כי הוא מצפה למכירות של כמיליארד דולר בתוך חמש שנות פעילות. מה שהיה נדמה כפנטזיה ערב התחלת הפעילות, מתקרב כעת למציאות"
שמוליק שלח‏, "גלובס", 18.8.2008

"הגיוס הנוכחי הוא חריג מאוד בנוף הסטארט-אפים המקומי. הוא הגדול ביותר ב-2008 ואחד הגדולים בשנים האחרונות. עם זאת, חשוב לזכור שדב מורן מכוון הרבה יותר גבוה מיזמים אחרים – לחברה שמגלגלת מכירות בהיקף של מיליארדי דולרים"
גיא גרימלנד, "דה-מרקר", 9.9.2008

"זה מצער אותי. [...] צר לי על כל הרשעות הזו, על התאווה לחזות בכישלון של האחר. אדם שנכשל מרוח פה מעל דפי העיתון, וכולם שמחים לאדו. אנחנו אומה צינית שמושפעת מתקשורת ביקורתית, עורכי עיתונים שסובלים ממחסור בכללי מוסר בסיסיים, פוליטיקאים שהופכים את הכוח לקרדום לחפור בו. הסקפטיות, הביקורתיות, העובדה שלכל אחד יש משהו רע להגיד, לא מעודדים באופן כללי מוטיבציה יזמית"
דב מורן, "דה-מרקר", 15.9.2008

תגובות ניתן לשלוח לאימייל ido@room404.net